وزیر بهداشت گفت: داروی ایرانی بیماری MS به بیش از ۴۰ کشور دنیا، صادر میشود و مورد تایید اساتید رشته نورولوژی قرار گرفته است و به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد.
به گزارش وبدا، سيد حسن هاشمي افزود: البته برخی بیماران به داروی خارجی نیاز دارند که با تشخیص پزشکان تجویز میشود، اما در اين صورت، پرداختی بیمار در مقایسه با داروهای ایرانی، بیشتر خواهد شد.
وي در حاشیه افتتاح مجموعه سالنهای ورزشی مجتمع پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری اظهار داشت: اگر ابتلا به بیماری MS در کشور، روند غیر معمولی داشته باشد، انجمن MS و معاونتهای بهداشت و درمان وزارت بهداشت، گزارش خواهند داد و تصور میکنم که ابتلا به این بیماری در کشور، در حد متوسط جهانی باشد.
وزير بهداشت گفت: بخشی از حمایت از بیماران مبتلا به MS، حمایتهای دارویی است که به طور خاص انجام شده و از بیمهها و شورای عالی بیمه، شرکتهای دانش بنیان و صنایع داروسازی کشور در اين خصوص تشکر میکنیم.
وزیر بهداشت تصریح کرد: داروی ایرانی بیماری MS به بیش از ۴۰ کشور دنیا، صادر میشود و مورد تایید اساتید رشته نورولوژی قرار گرفته است و به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد، البته برخی بیماران به داروی خارجی نیاز دارند که با تشخیص پزشکان تجویز میشود، اما در اين صورت، پرداختی بیمار در مقایسه با داروهای ایرانی، بیشتر خواهد شد.
هاشمی مهمترین مشکل بیماران MS را کمبود امکانات توانبخشی عنوان کرد و افزود: متاسفانه توانبخشی در کل کشور مغفول مانده و انجمن MS با کمک خیرین، قطبهایي را در سراسر کشور تعریف کرده که مشکل خدمات توانبخشی این بیماران برطرف شود.
وزیر بهداشت یادآور شد: ساماندهی خدمات مورد نیاز بیماران مبتلا به MS با حضور اساتید ایرانی برجسته و همچنین انجمن MS ایران، مناسب بوده است و امیدواریم برای سایر بیماریها نیز شاهد کار مشترکی بین خانوادههای بیماران، نیکوکاران و دولت باشیم چون در مواردی که مردم به عرصه آمده اند، موفقیتهای زیادی داشته ایم.
هاشمی با ذکر نمونه ای از حضور و مشارکت مردم و خانوادهها افزود: بیماری پروانهای یا ای بی یکی از مشکلاتی بود که دائم در رسانهها مطرح میشد، اما خانوادههای این بیماران پیشقدم شدند و دولت ظرفیتهای خود را در اختیار آنها قرار داد و امروز حمایتهای خوبی از این بیماران میشود.
دیدگاهتان را بنویسید