مصرف قهوه موجب کاهش ریسک سنگ کیسه صفرا می شود

مصرف قهوه موجب کاهش ریسک سنگ کیسه صفرا می شود

محققان دریافتند نوشیدن قهوه به کاهش ریسک ابتلا به سنگ صفرا کمک می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک اعلام می‌کنند مصرف زیاد قهوه موجب محافظت در مقابل بیماری کیسه صفرا می‌شود.

محققان با مطالعه ۱۰۴,۴۹۳ فرد دریافتند افرادی که بیش از ۶ فنجان قهوه در روز می‌نوشیدند در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، ۲۳ درصد کمتر با احتمال ابتلاء به سنگ صفرا روبرو بودند.

طبق نتایج این مطالعه، نوشیدن یک فنجان قهوه اضافی در روز با ۳ درصد کمتر خطر ابتلاء به سنگ صفرا مرتبط است.

همچنین افرادی که دارای گونه‌های ژنتیکی خاص مرتبط با افزایش مصرف قهوه هستند نیز با خطر کمتر ابتلاء به سنگ صفرا مواجه بودند.

محققان معتقدند که چندین مکانیسم در پی مصرف قهوه منجر به پیشگیری از تشکیل سنگ صفرا می‌شود که باید موردمطالعه بیشتر قرار گیرد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − 4 =