نقش خواب و اختلالات آن در سلامتی

طبق نتایج حاصل از تحقیقات انجام گرفته در ایالات متحده، حدود  پنجاه تا هفتاد درصد از مشکلات خواب رنج می‌برند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید طبق یک نظر سنجی از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، پدر و مادرهایی که تنها زندگی می‌کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به مشکلات بی‌خوابی قرار دارند.

کالین نوحت و همکارانش، از مرکز ملی آمار سلامت، طی یک بررسی جدید دریافتند، پدران و مادرانی که تنها زندگی می‌کنند (به‌خصوص مادرانی که تنها زندگی می‌کنند) و دارای فرزندان زیر هجده سال هستند، نسبت به دیگر خانواده‌ها به احتمال بیشتر کم‌تر از هفت ساعت می خوابند.

چهل و سه و نیم درصد از مادرانی که تنها زندگی می‌کنند، کم‌تر از هفت ساعت در روز می‌خوابند.

محققان به‌طورکلی دریافتند والدینی که تنها زندگی می‌کنند، احتمال بسیار بیشتری برای داشتن خواب شبانه کم‌تر از هفت ساعت در طول شب دارند (چهل و دو درصد) از والدین در خانواده‌های تک سرپرست، از بی خوابی رنج می برند، این در حالی است که خانواده‌هایی که در آن‌ها هر دو والد حضور داشتند و افراد بزرگسال که در خانواده‌های تحت سرپرستی هر دو والد زندگی می‌کنند(سی دو هفت درصد) این احتمال رادارند و همسران بدون فرزند (سی ویک درصد) در خطر مشکلات بی خوابی قرار دارند.

مطالعات تکمیلی نشان می دهد که بیش از پنجاه درصد از خانواده‌هایی که تحت سرپرستی تنها یکی از والدین هستند، حداقل چهار بار در طول هفته، بدون اینکه احساس استراحت کافی داشته باشند از خواب بیدار می‌شوند. این آمار در خانواده‌هایی که تحت سرپرستی هر دو والد هستند، چهل و دو درصد بوده است و در همسران بدون فرزند سی و پنج درصد. (این آمار از یک بررسی یک ‌هفته‌ای به‌دست‌آمده است.)

داشتن خواب کافی در طول شبانه‌روز یکی از اهداف بهداشت ملی و نیز یکی از اولویت‌های سلامت کلی است. به‌طورکلی، نتایج نشان می‌دهند که پدران و مادرانی که تنها زندگی می‌کنند، خواب کمتری دارند و مشکلات مربوط به خواب را بیشتر تجربه می‌کنند.

منبع: سایت بنیاد امور بیماری های خاص


منتشر شده

در

,

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 7 =