به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی نیلوفر حیدری کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی در خصوص تغذیه ایام نوروز گفت : زیاده روی در مصرف غذاو تنقلات، شیرینی و شکلات می تواند منجر به مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود و در مورد افرادی که مبتلا به قند خون و یا چربی خون بالا هستند زیاده روی در مصرف باعث اختلال در وضعیت سلامت آن ها خواهد شد.بنابراین برای برخورداری از آرامش و سلامتی در سفرهای نوروزی ؛ تعادل در مصرف مواد غذایی را نیز در نظر بگیرید. وی تاکید کرد کودکان باید از مصرف بیش از حدشیرینی و شکلات در ایام نوروزی وسفرهای نوروزی اجتناب کنند، زیاده روی در مصرف تنقلات، شیرینی و شکلات در کودکان اغلب باعث بروز مشکلات گوارشی مثل درد معده، تهوع و استفراغ می شود و ضمن این که مانع مصرف وعده های اصلی غذا می شود وبعد از هر بار مصرف شیرینی و شکلات ؛ به علت تکرر مصرف این مواد در ایام نوروز به بهداشت دندان ها و مسواک زدن به خصوص در کودکان توجه شود. همچنین هنگام خریدآجیل باید به تازگی و کم نمک بودن آن توجه داشت.

منبع: سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما میتوانید از تگ های و خصیصه های HTML استفاده نمایید

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 − 4 =