رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه ساخت بیمارستان پاوه در مرحله پایانی است، وضعیت جغرافیایی را از مهمترین دلایل کندی این پروژه اعلام کرد و گفت: با تحویل این بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی کار تجهیز را با ۱۱۰میلیارد ریال اعتبار انجام می دهیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ حسین کریم روز شنبه در نشست پایش و برنامه ریزی شهرستان پاوه با بیان اینکه بیمارستان ۶۴ تختخوابی پاوه با ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار تا پایان شهریور امسال به بهره برداری می رسد، افزود: در صورت تحویل این پروژه، دانشگاه علوم پزشکی به سرعت نسبت به تجهیز آن اقدام خواهد کرد.
وی با بیان اینکه سیستم بهداشتی بیشتر از ۳۰ درصد سلامت را نمی تواند تامین کند، گفت: اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سفر به شهرستان ها نقشه راه ترسیم می کنند و معتقدیم برای پیشبرد امور سلامت باید به دنبال ایجاد همبستگی همراهی و همدلی باشیم.
وی اظهار کرد: سلامت مالی مسوولان و کارکنان مجموعه دانشگاه علوم پزشکی با نظارت دقیق انجام می شود و شرط اول آن الگو بودن مدیران ارشد در این زمینه است و ما با تخلفات مالی به شدت برخورد می کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: شهرستان پاوه با مردم خوب و صبور،منطقه استراتژیک و مرزی با امتیازات و مخاطرات،زیبایی و توریستی بودن و به ویژه برنامه ریزی توریسم آموزشی از اهمیت خاصی برخوردار است.
کریم افزود: فرصت استثنایی برای استان در زمینه جهش برای نظام سلامت پیش آمده و ما دست کمک به سوی همه دراز می کنیم تا بتوان از این فرصت بهترین استفاده را برای مردم استان برد.
او اضافه کرد که پاوه در حوزه بهداشت سال ها درخشان بوده و باتوجه به وجود پتانسیل و نیروهای بسیار خوب انتظار می رود این درخشندگی تکرار شود.
وی همچنین گفت: پرونده سلامت الکترونیک در پاوه به طور ویژه اجرا می شود و نسخه نویسی الکترونیکی برای اولین بار در کشور در این شهرستان در حال اجرا است.
وی اظهار کرد که پروژه روستای سالم در کرمانشاه به عنوان الگوی کشور در کرمانشاه مطرح است و لازم است در شهرستان پاوه هم به خوبی پیش برود.
شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
دیدگاهتان را بنویسید