خطر سرطان سینه در کمین شهروندان شهرهای بزرگ

خاص پرس به نقل از ایران پزشک:
مطالعات جدید محققان دانشگاه فلوریدا روی ۲۸۰ هزار زن نشان می‌دهد وجود ذرات ریز آلودگی در هوا، احتمال تراکم بافت سینه را، ۴ درصد افزایش می‌دهد. و همین امر می‌تواند منجر به بروز سرطان سینه شود.
بافت سینه یک صفت ژنتیکی است .تراکم بافت سینه به معنی کاهش بافت چربی وافزایش بافت غیر چربی آن است؛از آنجایی که امکان رشد غده در بافت غیر چربی بیشتر است، عوامل محیطی،مانند آلودگی هوا تا ۶ برابر، امکان بروز سرطان سینه را، افزایش می دهد.
انجام روشهای تشخیصی مانند ماموگرافی برای شناخت به موقع، درافرادی که دارای بافت متراکم سینه هستند،موثر است.
هر سینه از ۱۵ تا ۲۰ بخش به نام لوب تشکیل شده که به صورت خوشه‌ای در کنار هم قرار دارند. لوب‌ها مجموعه‌ای از غدد شیری هستند. هر لوب از بخش‌های کوچک‌تری به نام لوبول تشکیل شده است. به رشد کنترل نشده سلول‌های پوشش داخلی مجرای شیری یا لوبول، سرطان سینه گفته می‌شود. سرطانی که از لوبول آغاز شود، سرطان لوبولار نامیده می‌شود. مردان نیز به سرطان سینه مبتلا می شوند ولی این سرطان در زنان شایع تر است.
معمولا پس از تشخیص سرطان و نمونه برداری، درمان شامل پرتودرمانی، هورمون درمانی و شیمی درمانی آغاز می شود.در برخی موارد و در صورت عدم گسترش تومور، به تشخیص پزشک پرتودرمانی کفایت می‌کند.
سرطان سینه تهاجمی‌ترین نوع سرطان زنان در سراسر جهان است و ۱۶ درصد آمار سرطان‌های زنان را به خود اختصاص می‌دهد. با توجه به پیشرفت علم، اکثر بیماران درمان می‌شوند و بدون کوچک‌ترین تغییر به زندگی خود ادامه می‌دهند.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 14 =