کمبود ویتامین E عامل ابتلا به سندروم متابولیک

همشهری آنلاین:
محققان دانشگاه ایالتی اورگن دریافته‌اند افراد مبتلا به سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی نیاز به مقادیر بیشتر ویتامین E دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، برخی افراد از جمله افراد دارای مشکلات مرتبط با چاقی بیش از دیگران نیاز به ویتامین E دارند.

سندروم متابولیک از طریق مجموعه‌ای از بیماری‌ها نظیر فشارخون بالا، قندخون بالا، تری گلیسرید بالا، کلسترول بالا و چاقی مشخص می‌شود. طبق اعلام فدراسیون بین المللی دیابت، در حدود یک چهارم بزرگسالان جهان مبتلا به این سندروم هستند.

در مطالعه جدید، محققان افراد مبتلا به سندروم متابولیک را با تمرکز بر ویتامین E مورد بررسی قرار دادند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سندروم متابولیک ۳۵ تا ۵۰ درصد بیش از افراد سالم نیاز به ویتامین E داشتند.

به گفته محققان، مواد خوراکی نظیر بادام، اسفناج، سیب زمینی، آووکادو و تخم آفتابگردان سرشار از ویتامین E هستند.

همچنین محققان توصیه می‌کنند این ویتامین دارای فواید متعددی برای سلامت بدن از جمله کلسترول، پوست، هورمون‌ها و ماهیچه‌هاست.

خوردن تخم کدوتنبل، برگ چغندر، خردل، کلم پیچ، فندق، روغن‌های گیاهی، بروکلی و زیتون هم تامین کننده ویتامین E بدن است.


منتشر شده

در

,

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =