تا به امروز بیش از ۱۵۰۰ مطالعه در مورد روغن نارگیل که یکی از سالم ترین خوراکی های شناخته شده در جهان می باشد، انجام شده است.

مزایای روغن نارگیل و موارد استفاده از آن بسیار فرا تر از آن چیزی است که اکثر مردم می دانند. تحقیقات انجام گرفته اخیراً راز هایی را در مورد این ماده جادویی کشف کرده اند.

روغن نارگیل دارای اسیدهای چرب مفیدی می باشد، این چربی های منحصر به فرد عبارت‌اند از:

اسید کاپریلیک

اسید لوریک

اسید کاپریک

همچنین گفتنی است، حدود ۶۲ درصد از روغن های موجود در نارگیل از این سه اسید چرب سالم، تشکیل شده اند و نیز ۹۱ درصد از چربی های موجود در روغن نارگیل هم چربی های غیر اشباع سالم می باشند.

برخلاف دیگر اسید های چرب دارای زنجیره بلند که در سایر دانه های روغنی یافت می شوند، اسید های چرب موجود در نارگیل دارای خواص زیر می باشند:

دارای هضم آسان می باشند

مانند دیگر چربی ها به آسانی در بدن ذخیره نمی شوند (خاصیت چاق کنندگی کمتری دارند)

ضد باکتری و ضد قارچ هستند

اندازه کوچک‌تر این سلول ها، اجازه نفوذ پذیری راحت تر به داخل سلول را به آن ها می دهد و درنتیجه سلول برای دستیابی فوری به انرژی آسان تر می تواند از آن ها بهره ببرد.

از جمله خواص اثبات شده روغن نارگیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و نیز فشار خون بالا

درمان عفونت ادراری و عفونت کلیه و همچنین محافظت از کبد

کاهش التهاب و ورم مفاصل

کمک به پیشگیری و بهبود سرطان ها

ارتقای سیستم ایمنی

ارتقای سطح انرژی و بهبود استقامت بدن

لازم به ذکر است موارد ذکر شده در بالا تنها تعداد اندکی از خواص بی شمار  روغن نارگیل به حساب می روند. خواص این محصول فوق العاده برای بهبود سلامت پوست بی نظیر است.

منبع: سایت بنیاد امور بیماری های خاص

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما میتوانید از تگ های و خصیصه های HTML استفاده نمایید

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 6 =