کاروان ایران با کسب ۹۴ مدال در سکوی سوم جهان

در مراسم اختتامیه مسابقات جهانی پیوند اعضا از تیم ایران به دلیل حضور موفق و تاثیرگذار و همچنین کسب مدال های رنگارنگ تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، در این مراسم که با حضور رییس فدراسیون جهانی و تمامی تیم‌های شرکت‌کننده در سالن یوتی لاتا نیوکاسل برگزار شد ایران با توجه به تعداد ورزشکاران و مدال‌های به دست آمده مورد تقدیر قرار گرفت و از سوی فدراسیون جهانی لوح تقدیر دریافت کرد.

در پایان این مسابقات کاروان کشورمان با کسب ۲۶ مدال طلا، ۳۵ نقر ه و ۳۳ برنز در جایگاه سوم این مسابقات و بعد از تیم‌های انگلستان و آمریکا قرار گرفت.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما میتوانید از تگ های و خصیصه های HTML استفاده نمایید

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

پنج × 3 =